Agenda

Altijd wel wat leuks te doen in Hendrick's Pub!

Bock & Blues Feest @hp

DE BOCK IS LOS!! De dagen worden alsmaar kouder en donkerder, de mens heeft meer dan ooit behoefte aan wat warmte en troost. Hendrick's Pub heeft daar nou precies het juiste medicijn voor. De vermaarde Blueshelden van Long Way Blues @Hendrick'sPubBock zulen speciaal voor deze gelegenheid een opzwepende semi-akoestische show verzorgen. We hebben vele mooie en vooral smakelijke bockbieren van het vat en op de fles en op het uiterst sfeervolle en verwarmde winterterras kun je in Mike's Kitchen terecht voor diverse culinaire heerlijkheden. Gaat een hele mooie dag worden!!

Oktoberfest@hp!

JAWOHL, DAS EINZIGE WAHRE OKTOBERFEST@HENDRICK'S PUB ZATERDAG 30 SEPTEMBER ( Want iedereen weet dat de echte oktoberfesten altijd in september plaats vinden!). Dit legendarische feest behoeft verder weinig introductie. Heel veel Weihenstephan original Pils in halve en hele literpullen, Bratwursten, Schweinehaxe,Flamkuchen en vooral indrukwekkende decollete's en afzichtelijke lederhosen. Geen oktoberfest zonder DJ HODJA, Alphens enige autoriteit als het aankomt op echte schlagermuziek. Entree?? GRATIS NATUURLIJK.

Herfstbok Proost met BLUE MOON Marque!

Last minute GIG!! Er zijn van die artiesten die je simpelweg niet voorbij kunt laten gaan als ze op je pad komen. Blue Moon Marquee is daar een uistekend voorbeeld van. Zodoende doen zij Hendrick's Pub aan tijdens hun Europese tour, dat wordt muzikaal smulwerk met onvervalste Gypsy-jazz en Delta blues, het echte werk!! Nog beter met een goed glas BOCKBIER in de hand, vanaf zaterdag zijn we als vanouds weer ruim voorzien van diverse Bockbieren zowel van het vat als op de fles. Mooie afsluiting van de Alphense dagen!!!

Trouble Boys Hendrick's Pub in Alphen aan den Rjn

Jaarmarkt Alphen aan den Rijn 2017. In 2017 vindt de Jaarmarkt plaats op woensdag op 20 september. Gedurende de Jaarmarkt van Alphen aan den Rijn staan steevast diverse aansprekende activiteiten op het programma, waaronder een kindermarkt, antiekmarkt, boekenmarkt en uiteraard de jaarmarktkermis.

Violet's TALE & Kenny Live@hp

Zondag 10 september is het tijd voor een muzikale eerbetoon aan de aloude Country music. Wat ons betreft een zwaar onderschat genre. Prachtige liedjes uitgevoerd door gepassioneerde en technisch zeer begaafde muzikanten. Aan die criteria voldoet Violet's tale, kortom: een garantie op wederom een smaakvolle zondagmddag. Zelfs met een heus voorprogramma in de vorm van de upcoming singer/songwriter Kenny. En dat allemaal gratis!! SHOWTIME 16.00UUR, thuis blijven geen optie...

Thailo Van Ree Kwartet Live!

De gedroomde seizoensopener!!! Vioolvirtuoos Thailo van Ree heeft ons al vele malen eerder buitengewoon kunnen bekoren met zijn muzikale geestdrift en extra ordinaire talent. Samen met o.a. gitaargod Wouter Poot een drummer en zangeres zal Thailo zondagmiddag 3 september zonder enige twijfel de harten stelen van alle aanwezige muziekliefhebbers. Welk genre?? ...maakt eigenlijk niet uit maar denk aan Gypsy jazz met ondeugende vleugjes soul, blues. Gegarandeerd weergaloze middag dus doe jezelf een groot plezier en reis af naar Hendrick's Pub, start van een fantastisch muziekseizoen waarin we vanaf oktober ook een mooi gezamenlijk project met Under the Bridge organiseren. Dat belooft wat!!

Whisky & Beertasting #3

Na de zeer succesvolle voorgaande W&B tastings leek het ons een goed idee om het nieuwe seizoen hiermee te openen. Het concept is eenvoudig.We drinken 5 whisky's en 5 speciaalbieren allen zorgvuldig uitgezocht op excuise smaak en exclusiviteit. Natuurlijk zorgen we ook voor wat fijne borrelhapjes en zal Piet Molenkamp zijn zelgemaakte whisky Jammetjes meebrengen. Kost €35,00 pp, inschrijvenkan aan de bar of via FB ( stuur even een pb bericht aan Hendrick's Pub) Pas na vooruitbetaling is de inschrijving compleet. Plek voor 30 levensgenieters!!

Hendrick's Fest 2017

Zaterdag 26 augustus de 3de editie van Hendrick's Deuren open 14:00 THE Numbers - 5 bierbrouwers - 5 geweldige live acts - 10 barvrouwen en barmannen - 1 groot terras (overdekt) - 5 verschillende soorten pubfood - 1 luxe toiletunit met 15 toiletten - 1 grootpodium - Mikes kitchen! - esta loco frietz - ballen van barrie - geheim aantal liters Aller laatste kaarten te koop in Hendrick's Pub.

De Bende van Eliende live!

De Bende van Éliënde komt naar Hendrick's Pub!! Klinkt allemaal heel heftig en mischien ook wat verontrustend maar niets is minder waar. Dit bonte gezelschap Alphense pretnummers is er alles aan gelegen om het publiek te entertainen met fijne muziekjes en een eigenzinnige performance. Met Niek Oosterlee, Arjen van den Bosch, Jim Nagtegaal en Eline Ossevoort in de gelederen is de ellende niet te overzien, durf jij het aan om langs te komen??.......