Agenda

Altijd wel wat leuks te doen in Hendrick's Pub!

Oktoberfest@hp!

JAWOHL, DAS EINZIGE WAHRE OKTOBERFEST@HENDRICK'S PUB ZATERDAG 30 SEPTEMBER ( Want iedereen weet dat de echte oktoberfesten altijd in september plaats vinden!). Dit legendarische feest behoeft verder weinig introductie. Heel veel Weihenstephan original Pils in halve en hele literpullen, Bratwursten, Schweinehaxe,Flamkuchen en vooral indrukwekkende decollete's en afzichtelijke lederhosen. Geen oktoberfest zonder DJ HODJA, Alphens enige autoriteit als het aankomt op echte schlagermuziek. Entree?? GRATIS NATUURLIJK.

Whisky & Beertasting #3

Na de zeer succesvolle voorgaande W&B tastings leek het ons een goed idee om het nieuwe seizoen hiermee te openen. Het concept is eenvoudig.We drinken 5 whisky's en 5 speciaalbieren allen zorgvuldig uitgezocht op excuise smaak en exclusiviteit. Natuurlijk zorgen we ook voor wat fijne borrelhapjes en zal Piet Molenkamp zijn zelgemaakte whisky Jammetjes meebrengen. Kost €35,00 pp, inschrijvenkan aan de bar of via FB ( stuur even een pb bericht aan Hendrick's Pub) Pas na vooruitbetaling is de inschrijving compleet. Plek voor 30 levensgenieters!!

Hendrick's Fest 2017

Zaterdag 26 augustus de 3de editie van Hendrick's Deuren open 14:00 THE Numbers - 5 bierbrouwers - 5 geweldige live acts - 10 barvrouwen en barmannen - 1 groot terras (overdekt) - 5 verschillende soorten pubfood - 1 luxe toiletunit met 15 toiletten - 1 grootpodium - Mikes kitchen! - esta loco frietz - ballen van barrie - geheim aantal liters Aller laatste kaarten te koop in Hendrick's Pub.

De Bende van Eliende live!

De Bende van Éliënde komt naar Hendrick's Pub!! Klinkt allemaal heel heftig en mischien ook wat verontrustend maar niets is minder waar. Dit bonte gezelschap Alphense pretnummers is er alles aan gelegen om het publiek te entertainen met fijne muziekjes en een eigenzinnige performance. Met Niek Oosterlee, Arjen van den Bosch, Jim Nagtegaal en Eline Ossevoort in de gelederen is de ellende niet te overzien, durf jij het aan om langs te komen??.......

Wijntasting Around the world!

Voor de wijnliefhebbers onder ons hebben we op zaterdag 24 juni een wijnproeverij in petto. Verwacht een wine-flight van 7 topwijnen waarbij ook aandacht wordt geschonken aan het heuse wijnproeven: wijnen analyseren om de verschillen te traceren. Verder kun je al je prangende vragen over wijn afvuren op de zeer deskundige gastvrouw Debby van Schie. Deze goedlachse wijnfanaticus zal ook extra stilstaan bij wijn-spijs mogelijkheden. The do's en don'ts zogezegd, Wist je bijvoorbeeld dat witte wijn veel beter combineert bij de meeste kazen dan rode wijn?...De wijnen worden natuurlijk begeleidt door heerlijke hapjes uit de Hendrick's keuken. Uitspugen mag maar hoeft niet!!!! Schrijff je snel in voor dit bijzondere evenement. Kan door een prive bericht naar HP te sturen of kom gewoon even langs the Pub. Prijs voor 7 bijzonder wijnen met aanvullende hapjes €35,00 . Inschrijving is pas definitief na betaling.

The Branch Live @Hendrick's

Voor de liefhebber van de betere popliedjes. De heren van The Branch weten een verrassende mooie selectie te maken uit de pareltjes van de 60's en 70's. Feest der herkenning en uitermate bekwaam utgevoerd. Alle ingredienten voor een ideale zondag dus!!

De 20 Van alphen Beerstasting!

De legendarische 20 van Alphen Beertasting returns!! Heeft werkelijk niets met de sportieve tegenhanger in maart te maken maar alles met de ultieme bierproeverij. Inschrijven doe je in teams van twee. Deelnemers proeven elk 10 uiteenlopende speciaalbieren ( zowel van het vat als op de fles) , tesamen dus 20! Het gaat om hele glazen/flesjes dus al met al een behoorlijke sloot bier. Desgewenst kunnen teams kiezen voor een "halfje 20'' Betekent heel simpel een flesje delen met je teamgenoot. Traditiegewijs zorgen wij ook voor een aanvullend buffet en diverse hapjes, de broodnodige basis voor dit vrolijke drankgelach. Kost dat nou???... Het volledige 20 van alphen arrangement kost €45,00 ( is dus inclusief 10 volledige glazen speciaalbier en deelname buffet en Quiz), Liever het ''Halfje 20''?.. doen we voor € 30,00 ( 10 halve flesjes, deelname buffet en Quiz . De bierquiz is ook een vast onderdeel, winnaars en de nummers 2 en 3 kunnen naast de eeuwige roem ook fraaie prijzen winnen. Het aantal plekken voor dit bierfestijn is beperkt tot 35 dus snel inschrijven is het devies. Inschrijving is pas definitief na vooruitbetaling, helaas is uit het verleden gebleken dat er nogal wat deelnemers niet op komen dagen of veel te laat afzeggen. Stuur een prive bericht naar Hendrick's Pub ( op FB) of schrijf je in aan de bar en everything's gonna be allright!!

Pre-Sale PARTY Hendrick's FEST

Op deze heugelijke zondag starten we met de voorverkoop van HENDRICK'S FEST #3!! Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat geheel in stijl met live muziek en een stevige hap. Een voorproefje op het echte Hendrick's Fest. De officiele fysieke kaartverkoop start om 16.00uur. Als je verzekerd wilt zijn van je kaartje kom je dus langs HENDRICK'S PUB en geniet terloops van het geweldige bluesduo Blues Willis. Zaterdag 26 augustus had je natuurlijk al heel lang in je agenda staan! Er zijn 900 kaarten beschikbaar die je zowel fysiek in the Pub kunt halen of online. Verleden jaar in 1 week uitverkocht dus snel handelen is het dwingende advies. We willen jullie aanwezigheid zeker niet misssen.

Misery Mountain BOYS LIVE

We blijven maar grossieren in fantastische live acts van Amerikaanse muziekgezelschappen. Met The Misery Mountain Boys wordt het weer ouderwets smullen geblazen voor de echte muziekliefhebber. Een ongekende mix van Blue grass, Americana en jaren 50 swing met een vleugje Gypsy Jazz. Er kan zowaar gedanst worden deze middag! Heel fijn dat deze bijzondere band ons nietige podium aandoet tijdens haar Europese tour, give them a warm welcome!! Optrden begint strak om 16.00uur tot 18.00uur dus kom goed op tijd, uiteraard als altijd gratis toegankelijk.

Sunday Dinner!!

Op moederdag leek het ons gepast om ook weer eens op zondag achter de stoof te kruipen. Voor 20 moeders, zonen en dochters ( hebben we iedereen meegerekend toch?) Serveren we een klassieke Steak Stroganoff voor een belachelijk schappelijke €9,00! 2e rangs vlees en saus uit een pakje hoor ik de sceptische medemens denken.....mais non! 150grams Jodenhaas van onze huisslager Marco Ridder op hoog vuur aangezet en overgoten met een rijke homemade Stroganoff saus. Portie friet en een groene salade mogen natuurlijk niet ontbreken!! Sunday Dinner fit for the Queen Mom. Reserveren is mogelijk via fb of ouderwets aan de bar.